Ki lehet tag?

Bárki, akit érdekel a sör vagy a sörfőzés.

Hogyan lehetek tag?

Küldj egy emailt a info@elsosor.hu címre neveddel, elérhetőségeddel (postai levelezési cím, esetleg telefonszám) és egy rövid bemutatkozással. Mióta főzöl sört, mik a kedvenc sörtípusaid, milyen Nick néven írsz esetleg fórumokra, miért szeretnél tag lenni, mit érdemes tudnunk rólad stb. Miután megkaptuk a leveled, felveszünk a nyilvántartásba és elküldjük a tagsági számodat. A tagságod az éves tagsági díj befizetésével lesz érvényes.

Mennyi az éves tagsági díj, meddig kell befizetnem?

Az tagsági díj 6000 Ft, melyet a következő számlaszámra tudsz befizetni: Budapest Bank, 10102237-11075800-01003002 A tagsági díj mértékét az éves közgyűlés határozza meg.

A közlemény rovatban légy szíves tüntesd fel a tagsági számodat, hogy egyértelműen be tudjunk azonosítani. A tagsági díjat a tagfelvétel hónapjában (köv.: 2013 szeptember) kell befizetni. A hónap végén összeszedjük az új kérelmeket és pár héten belül legyártatjuk és postázzuk a névre szóló tagsági kártyákat.

A tagság 13 hónapra szól (pl. 2013 július 1-től 2014 július 31-ig. Az automatikus tagság meghosszabbításához a következő tagsági díjat 2014 július 1-ig be kell fizetned.)

Ha kicsúszol a határidőből, akkor a következő negyedévben új tagsági sorszámmal kaphatsz kártyát hasonló feltételekkel.

Mire fordítja az egyesület a tagsági díjakat?

Az egyesületi vagyon felhasználásáért az elnökség felel. Bárki javasolhat új “projektet”, ha az elnökség áldását adja rá, szabad a pálya. Néhány példa, hogy miket csináltunk eddig: találkozók, versenyek rendezése és látogatása, közös főzés, könyv, bjcp oktatás, közös rendelések, élesztőbank, internetes oldalak, szakirodalom megosztása stb…

Miért jó tagnak lenni?

– elsőkézből értesülsz a házisörös eseményekről, hírekről

– részt vehetsz az egyesület által szervezett zárkörű rendezvényeken ( konferenciák, találkozók, stb…)

– támogatóinknál az érvényes tagsági kártya bemutatásával vásárlási kedvezményt kapsz (jelenleg : Sörfőzők boltja 10% )

– az egyesület által szervezett események legtöbbje a tagok javát szolgálja, így jelentkezhetsz pl. pontozónak a hazai és külföldi versenyekre, hozzáférhetsz az élesztőbankhoz, könyvekhez, magazinokhoz, stb..

– és ami a legfontosabb: egy jókedvű sörös társaság oszlopos tagja leszel.

Mit jelent tagnak lenni?

Az egyesületi tagságot ne úgy képzeljétek el, mint egy szolgáltatást amire előfizettetek. Beadunk valamit a közösbe, amiből közösen, szorgos munkával jó dolgokat csinálhatunk. Ezzel népszerűsítjük a házi sörfőzést, fejlesztjük a sörfőző tudásunkat, új barátokra, ismerősökre teszünk szert, miközben kedvenc hobbinknak hódolhatunk.

 

Az éves tagsági díj mértékét úgy állapítottuk meg, hogy abból megvalósíthassuk terveinket. Ez azonban csak az alap, hogy mit sikerül elérni a végén az a tagság aktivitásától is függ. Rendszeresen jelezni fogjuk felétek, hogy hogyan haladnak a közös dolgaink, miben tudnátok segíteni. Ha van egy jó ötletetek, észrevételetek, ne tartsátok magatokban! Az aktivitás természetesen nem elvárás viszont akik sokat tesznek a közös ügyért, azokat az éves találkozón úgynevezett “avatott taggá” válhatnak. Az avatott tagok fényképes tagsági kártyát kapnak, dönthetnek az egyesület belső ügyeiről, pozíciót tölthet be az egyesületben.

Az Elsősör Elnöksége

 

2011. Esztergombi Serfõzõ Találkozó

esztergomi csoportkép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .