Nagyjából félidőben járunk a versenyig, a kedvezményes nevezési határidő február 29-én lejárt, így adja magát hogy beszámoljunk az eddig történtekről, és ezután egy kicsit előre is tekintsünk!

Első és legfontosabb! Köszönjük a hatalmas érdeklődést a verseny iránt! Soha nem történt még ilyen, hogy elérjük a 300 nevezést, olyan pedig pláne nem, hogy mindezt több mint 2 hónappal a verseny előtt! Még 1× köszönjük!

Fontos információ! Átnéztük a lehetőségeket és arra jutottunk, hogy sajnos nincs olyan járható út ami lehetővé tenné további nevezések befogadását! Természetesen a jövőre nézve mi is levonjuk a tanulságokat, és ezt szeretnénk kérni tőletek is. Figyeljétek az infókat, posztokat a csoportban, időben nevezzetek! Köszönjük a megértéseteket!

Azt tudjuk most javasolni, hogy rendszeresen figyeljétek a nevezési oldalt, mert ha valaki töröl egy nevezést, akkor automatikusan felszabadul egy hely amire le tudtok csapni! (Már 5 ilyen nevezés érkezett, szóval nem lehetetlen!)

A bírálói felkészítésre is elkelt mind az 50 hely, itt is elmondhatjuk, hogy soha nem látott érdeklődés kiséri a bírálói képzést. Reméljük mindenkinek sikerül majd a vizsga!

A verseny Facebook eseménye is él már, itt tudtok csatlakozni hozzá:
https://fb.me/e/gRLCilatM
A részletes programot is meg tudjátok nézni:
https://www.elsosor.hu/xii-hazisorfozok-nemzetkozi-versenye-magyarorszag-reszletes-program/

Köszönünk minden esemény megosztást, ismerős meghívást!

A nyeremények listáját is közzétettük hétfőn reggel, az alábbi linken tudjátok megnézni őket:
https://www.elsosor.hu/xii-hazisorfozok-nemzetkozi-versenye-magyarorszag-nyeremenyek-listaja/

Egy kicsit később egy külön posztban végig megyünk majd az összes nyereményen.

Jöjjön pár érdekesebb adat!

A január 1-jei nevezési oldal megnyitása után a 100. nevezést január 24-én értük el, a 200. nevezést február 25-én és a 300. nevezést február 28-án! Amit látjátok 3 nap alatt befutott 100 nevezés a végén!

Nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés az idei verseny iránt! Érkezett nevezés (a teljesség igénye nélkül) Finnországból, Görögországból, Svájcból, Angliából, Ausztriából, Németországból, Horvátországból, Bulgáriából, Csehországból és még sorolhatnánk…

A nemzetközi bírák szervezésével is jól állunk, 12 külföldi bírót már biztos vendégül fogunk látni ezzel is emelve az esemény színvonalát!

Jöjjön pár visszatérő kérdésre a válasz:

  • – A versenyre 5×0,33 liter vagy 3×0,5 liter sört kell leadni!
  • – Ha problémátok van a bejelentkezéssel a nevezési oldalra és nem működik a „Password reset” funkció írjatok légy szíves a verseny2024@elsosor.hu email címre!
  • – Minden versennyel kapcsolatos kérdést szintén ide várunk: verseny2024@elsosor.hu

Igyekszünk minél gyorsabban válaszolni mindenre!

Egyelőre itt tartunk, minden jel arra mutat, hogy egy nagyon jó „kis” verseny lesz az idei!

Köszönjük a figyelmet!

Verseny szervezők

XII. HÁZISÖRFŐZŐK NEMZETKÖZI VERSENYE – MAGYARORSZÁG – félidei helyzetjelentés