Ki lehet tag?

Bárki, akit érdekel a sör vagy a sörfőzés.

Hogyan lehetek tag?

Az oldal alján lévő formot kitöltve és a fizetés utén felveszünk a nyilvántartásba és elküldjük a tagsági számodat. A tagságod az éves tagsági díj befizetésével lesz érvényes.

Mennyi az éves tagsági díj, meddig kell befizetnem?

A tagsági díj 1 évre 8000 Ft, 3 évre 18.000 Ft melyet a következő számlaszámra tudsz befizetni: MHB Bank, 10102237-11075800-01003002 A tagsági díj mértékét az éves közgyűlés határozza meg.

A jelentkezés elküldése után várd meg amíg kapcsolatba lépünk veled és megkapod a tagsági számodat (1-2 hét) addig ne utalj. Utaláskor a közlemény rovatban légy szíves tüntesd fel a tagsági számodat, hogy egyértelműen be tudjunk azonosítani. A tagsági díjat a tagfelvétel hónapjában kell befizetni. A hónap végén összeszedjük az új kérelmeket és pár héten belül legyártatjuk és postázzuk a névre szóló tagsági kártyákat.

A tagság 13 hónapra szól. (Például 2024. Február 1-től 2025. Február 28-ig. A tagság automatikus meghosszabbításához ebben az esetben a következő évi tagsági díjat 2025. Március 1-ig kell befizetned.)

Ha kicsúszol a befizetési határidőből, akkor a következő negyedévben új tagsági sorszámmal kaphatsz kártyát hasonló feltételekkel.

Mire fordítja az egyesület a tagsági díjakat?

Az egyesületi vagyon felhasználásáért az elnökség felel. Bárki javasolhat új “projektet”, ha az elnökség áldását adja rá, szabad a pálya. Néhány példa, hogy miket csináltunk eddig: találkozók, versenyek rendezése és látogatása, közös főzés, könyv, bjcp oktatás, közös rendelések, élesztőbank, internetes oldalak, szakirodalom megosztása stb…

Miért jó tagnak lenni?

– elsőkézből értesülsz a házisörös eseményekről, hírekről

– részt vehetsz az egyesület által szervezett zárkörű rendezvényeken ( konferenciák, találkozók, stb…)

– támogatóinknál az érvényes tagsági kártya bemutatásával vásárlási kedvezményt kapsz: 

  • 10 % kedvezmény a Sörfőzők Boltjában: https://sorfozokboltja.hu/
  • 7+3 % kedvezmény a Hopline Webáruházban: https://www.hopline.hu/
  • Kedvezmény az egyesület által szervezett sörbírálói tanfolyam részvételi díjából
  • Az egyesület által szervezett éves Házisörfőzők versenyén kedvezményes nevezési díj

– az egyesület által szervezett események legtöbbje a tagok javát szolgálja, így jelentkezhetsz pl. bírának a hazai és külföldi versenyekre, hozzáférhetsz könyvekhez, magazinokhoz, stb…

– és ami a legfontosabb: egy jókedvű sörös társaság oszlopos tagja leszel.

Mit jelent tagnak lenni?

Az egyesületi tagságot ne úgy képzeljétek el, mint egy szolgáltatást amire előfizettetek. Beadunk valamit a közösbe, amiből közösen, szorgos munkával jó dolgokat csinálhatunk. Ezzel népszerűsítjük a házi sörfőzést, fejlesztjük a sörfőző tudásunkat, új barátokra, ismerősökre teszünk szert, miközben kedvenc hobbinknak hódolhatunk.

Az éves tagsági díj mértékét úgy állapítottuk meg, hogy abból megvalósíthassuk terveinket. Ez azonban csak az alap, hogy mit sikerül elérni a végén az a tagság aktivitásától is függ. Rendszeresen jelezni fogjuk felétek, hogy hogyan haladnak a közös dolgaink, miben tudnátok segíteni. Ha van egy jó ötletetek, észrevételetek, ne tartsátok magatokban! Az aktivitás természetesen nem elvárás viszont akik sokat tesznek a közös ügyért, azok az éves találkozón úgynevezett “avatott taggá” válhatnak. Az avatott tagok fényképes tagsági kártyát kapnak, dönthetnek az egyesület belső ügyeiről, pozíciót tölthet be az egyesületben.

Az Elsősör Elnöksége

Tagsági jelentkezés: