Szeretnénk kikérnénk a véleményeteket a jövő évi kategóriákat illetően. Az alábbi listából válasszátok ki azt a maximum 5 kategóriát, amiben szívesen indulnátok a következő alkalommal. A végleges kategóriák meghatározásánál figyelembe fogjuk venni, melyik kategória mennyire népszerű.
A jelenlegi szavazás már a 2015-ös BJCP szabályok alapján van kírva, kérlek nézzétek meg az alábbi címen elérhető teljes dokumentációt BJCP 2015 Eng . A dokumentum fordítása folyamatban van, amint magyar nyelven elérhető, azonnal közzétesszük az elsosor.hu oldalon.
A szavazást két hét múlva, április elsején zárjuk.
Milyen BJCP kategóriák legyenek a következő házisörfőző versenyen? - BJCP 2015 - 5 választás lehetséges -
- 1A. American Light Lager (0%, 0 Votes)
- 1B. American Lager (0%, 2 Votes)
- 1C. Cream Ale (1%, 9 Votes)
- 1D. American Wheat Beer (1%, 5 Votes)
- 2A. International Pale Lager (0%, 1 Votes)
- 2B. International Amber Lager (0%, 0 Votes)
- 2C. International Dark Lager (0%, 0 Votes)
- 3A. Czech Pale Lager (0%, 4 Votes)
- 3B. Czech Premium Pale Lager (3%, 22 Votes)
- 3C. Czech Amber Lager (0%, 4 Votes)
- 3D. Czech Dark Lager (0%, 3 Votes)
- 4A. Munich Helles (1%, 6 Votes)
- 4B. Festbier (0%, 1 Votes)
- 4C. Helles Bock (0%, 2 Votes)
- 5A. German Leichtbier (0%, 0 Votes)
- 5B. Kölsch (0%, 4 Votes)
- 5C. German Helles Exportbier (0%, 0 Votes)
- 5D. German Pils (0%, 3 Votes)
- 6A. Märzen (1%, 10 Votes)
- 6B. Rauchbier (1%, 7 Votes)
- 6C. Dunkles Bock (1%, 6 Votes)
- 7A. Vienna Lager (1%, 5 Votes)
- 7B. Altbier (1%, 10 Votes)
- 7C. Kellerbier: Pale Kellerbier; Amber Kellerbier (1%, 6 Votes)
- 8A. Munich Dunkel (0%, 2 Votes)
- 8B. Schwarzbier (0%, 2 Votes)
- 9A. Doppelbock (0%, 4 Votes)
- 9B. Eisbock (1%, 7 Votes)
- 9C. Baltic Porter (1%, 12 Votes)
- 10A. Weissbier (5%, 43 Votes)
- 10B. Dunkles Weissbier (1%, 8 Votes)
- 10C. Weizenbock (1%, 9 Votes)
- 11A. Ordinary Bitter (1%, 7 Votes)
- 11B. Best Bitter (1%, 9 Votes)
- 11C. Strong Bitter (1%, 6 Votes)
- 12A. British Golden Ale (0%, 4 Votes)
- 12B. Australian Sparkling Ale (0%, 0 Votes)
- 12C. English IPA (3%, 28 Votes)
- 13A. Dark Mild (0%, 4 Votes)
- 13B. British Brown Ale (0%, 2 Votes)
- 13C. English Porter (3%, 25 Votes)
- 14A. Scottish Light (0%, 1 Votes)
- 14B. Scottish Heavy (0%, 3 Votes)
- 14C. Scottish Export (0%, 4 Votes)
- 15A. Irish Red Ale (2%, 13 Votes)
- 15B. Irish Stout (2%, 18 Votes)
- 15C. Irish Extra Stout (0%, 1 Votes)
- 16A. Sweet Stout (1%, 9 Votes)
- 16B. Oatmeal Stout (3%, 26 Votes)
- 16C. Tropical Stout (0%, 4 Votes)
- 16D. Foreign Extra Stout (1%, 6 Votes)
- 17A. British Strong Ale (0%, 1 Votes)
- 17B. Old Ale (0%, 4 Votes)
- 17C. Wee Heavy (0%, 4 Votes)
- 17D. English Barleywine (1%, 9 Votes)
- 18A. Blonde Ale (0%, 2 Votes)
- 18B. American Pale Ale (3%, 26 Votes)
- 19A. American Amber Ale (1%, 6 Votes)
- 19B. California Common (0%, 2 Votes)
- 19C. American Brown Ale (0%, 0 Votes)
- 20A. American Porter (0%, 1 Votes)
- 20B. American Stout (1%, 5 Votes)
- 20C. Imperial Stout (2%, 17 Votes)
- 21A. American IPA (6%, 53 Votes)
- 21B. Specialty IPA Belgian IPA ; Black IPA ; Brown IPA ; Red IPA ; Rye IPA; White IPA (5%, 39 Votes)
- 22A. Double IPA (2%, 14 Votes)
- 22B. American Strong Ale (0%, 2 Votes)
- 22C. American Barleywine (1%, 10 Votes)
- 22D. Wheatwine (0%, 3 Votes)
- 23A. Berliner Weisse (1%, 10 Votes)
- 23B. Flanders Red Ale (0%, 3 Votes)
- 23C. Oud Bruin (0%, 1 Votes)
- 23D. Lambic (0%, 3 Votes)
- 23E. Gueuze (1%, 6 Votes)
- 23F. Fruit Lambic (1%, 5 Votes)
- 24A. Witbier (3%, 22 Votes)
- 24B. Belgian Pale Ale (0%, 3 Votes)
- 24C. Bière de Garde (5%, 39 Votes)
- 25A. Belgian Blond Ale (0%, 2 Votes)
- 25B. Saison (3%, 29 Votes)
- 25C. Belgian Golden Strong Ale (1%, 5 Votes)
- 26A. Trappist Single (0%, 0 Votes)
- 26B. Belgian Dubbel (1%, 5 Votes)
- 26C. Belgian Tripel (0%, 2 Votes)
- 26D. Belgian Dark Strong Ale (0%, 2 Votes)
- 27.HISTORICAL BEER Gose ; Kentucky Common ; Lichtenhainer ; London Brown Ale ; Piwo Grodziskie ; Pre-Prohibition Lager ; Pre-Prohibition Porter ; Roggenbier ; Sahti (1%, 11 Votes)
- 28A. Brett Beer (2%, 14 Votes)
- 28B. Mixed-Fermentation Sour Beer (0%, 4 Votes)
- 28C. Wild Specialty Beer (0%, 2 Votes)
- 29A. Fruit Beer (1%, 10 Votes)
- 29B. Fruit and Spice Beer (1%, 5 Votes)
- 29C. Specialty Fruit Beer (0%, 0 Votes)
- 30A. Spice, Herb, or Vegetable Beer (1%, 11 Votes)
- 30B. Autumn Seasonal Beer (0%, 1 Votes)
- 30C. Winter Seasonal Beer (0%, 4 Votes)
- 31A. Alternative Grain Beer (4%, 30 Votes)
- 31B. Alternative Sugar Beer (0%, 1 Votes)
- 32A. Classic Style Smoked Beer (0%, 1 Votes)
- 32B. Specialty Smoked Beer (0%, 3 Votes)
- 33A. Wood-Aged Beer (1%, 5 Votes)
- 33B. Specialty Wood-Aged Beer (1%, 5 Votes)
- 34A. Clone Beer (4%, 38 Votes)
- 34B. Mixed-Style Beer (0%, 2 Votes)
- 34C. Experimental Beer (1%, 7 Votes)
Total Voters: 182
