Sziasztok!

Az előzetes regisztrációt lezártuk, megkezdjük a sörök gyűjtését. Köszönjük, hogy ennyien kitöltöttétek az online elő regisztrációs felületet, sokat segített a szervezésben! Egyúttal reméljük, hogy a tényleges nevezés lezártáig még újabb sörök is érkeznek. Ne feledjétek, még mindig nem késő lefőzni a győztes sört! Na jó, erős belgával már ne próbálkozzatok…
Az előzetes felmérések alapján a gyümölcsös sör kivételével mindegyik kategóriában összejött a kellő számú nevezés. Gyümölcsös sörökből még két nevezés hiányzik, hogy indulhasson a kategória. Hajrá, elő azokkal a meggysörökkel! Ha esetleg nem lesz meg az 5 gyümölcsös sör, a söröket és a nevezési díjat visszaadjuk. Nagy öröm számunkra, hogy sokan megbirkóztatok a kihívással és szép számú altbiert is regisztráltatok!

Néhány szó a díjazásról. A kategóriák első három helyezettje Takács Péter és Olasz jóvoltából a tavalyi évhez hasonlóan értékes nyereményekben részesül. A legjobb magyarországi házisörfőző megkapja a vándorkupát, amelybe belegravírozzuk a nevét. És ami még nem volt: az abszolút győztes megkapja a lehetőséget, hogy a Spíler és a Legenda sörfőzde (Olasz) jóvoltából kisüzemi körülmények között is lefőzhesse a sörét. A lefőzött sörből 50 liter a versenyzőé lesz, a többit pedig a Spílerben fogják árusítani a ház söreként.

Nincs más hátra tehát, mint leadni a nevezést:

A nevezési időszakot meghosszabbítjuk. A versenykiírásban szereplő március 1-ei határidőt a sörök leadási határidejéig, 2013 március 12-ig toltuk ki. 2013 március 12 után már nem fogadunk újabb söröket, jelentkezéseket. Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy munkánkat megkönnyítve ne az utolsó pillanatokra halassza a dolgot. Ezt azzal is ösztönözzük, hogy a március 1-ig nevezők közt meglepetés nyereményt sorsolunk ki. Március elseje után a leadási lehetőségek is szűkülni fognak.

A söröket kétszer 0,75l-es, háromszor 0,5l-es vagy ötször 0,33l-es kiszerelésben várjuk. Lehetőség van az előbbiek kombinációjára is, de 1,5 l legyen a végső mennyiség legalább két palackban.

Mindegyik palackon jól olvashatóan szerepeljen a sör neve, a versenyző neve és a BJCP kategória száma.

Az első sör nevezési díja 1000 Ft., minden további sör nevezési díja 300 Ft. Egy versenyző egy kategóriában csak egy sört nevezhet, ez vonatkozik az együttfőzőkre is.

A nevezéssel együtt egy papír alapú Nevezési lapot is le kell adnotok. Nevezési lapokat a leadási helyeken is találtok.

A versenyzőnek nem kötelező a valódi nevén indulni, senkinek nem ellenőrizzük személyi azonosságát, a megadott email címeket vagy telefonszámokat bizalmasan kezeljük. Ha “művésznéven” indultok, a verseny komolysága érdekében legyetek szívesek kerüljétek a pejoratív vagy viccesnek szánt álneveket.

FONTOS! A nem megfelelően felcímkézett söröket sajnos nem tudjuk elindítani a versenyen. A nevezési díjakat, a sört és a nevezési lapot egyszerre kell leadni, külön-külön gyűjtést nem vállalunk. A nevezés leadása után utólagos módosítás nem lehetséges. A söröket és az üvegeket a verseny után nem áll módunkban visszaszolgáltatni. Csak ezen intézkedések mellett tudjuk vállalni a nagyszámú jelentkezés megfelelő adminisztrációját, reméljük megértitek és együttműködtök velünk.

A nevezéseket az alábbi helyeken fogadjuk:

Sörfőzők boltja: 1162 BUDAPEST CSÖMÖRI ÚT 161. h-p 10-18 óra, sz. 10-14 óra között

Pintér Judit ( judit.sor@gmail.com; +36302994272 ): ELSINCO Kft. 1136 Pannónia u. 8. , hétköznap 9.00-15.00 óra között. Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Bajkai Mariann ( mmariann0222@gmail.com, +36306812239 ): 1111 Műegyetem rkp. 7-9. „R” épület aula hétköznap 9.00-15.00 óra között. Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

Barla Roland ( steelhaand@gmail.com , +36305090779): 1211 Budapest, Nagyduna sor 1., hétköznap 9.00-15.00 óra között. Előzetes telefonos egyeztetés szükséges! A postai csomagokat ide várjuk!

Harangozó Dániel (harangozo.gy.daniel@gmail.com, +3620/4066906): 1117 Gábor Dénes utca 2. Infopark „D” épület, hétköznap 7.00-15.00 óra között. Előzetes telefonos egyeztetés szükséges!

A rendezvény ideje alatt konferenciát tartunk az alábbi időpontban és az alábbi témákban:

10:00 – 10:30 A verseny lebonyolítása, BJCP, versenykategóriák ismertetése.

11:00 – 11:30 Sörfőzés haladóknak I. – Komlókülönlegességek

12:00 – 12:30 Sörfőzés haladóknak II. – Szűrés

13:00 – 13:30 Spíler és a kézműves sörök

14:00 – 14:30 Sörfőzés haladóknak III. – Maláták használata

A verseny után folytatólagosan utcabált rendez a Spíler a tiszteletünkre, sok izgalmas kézműves sörrel!

Várunk mindenkit szeretettel!
Szervezők

Nevezési lap letöltése: Nevezesi lap

Nevezés a versenyre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .