Kedves Házisörfőzők!

 

Közeledik a verseny napja. Bizonyára izgatottan várjátok az eseményt. Sok kérdést kapunk a verseny lebonyolítását illetően, amikre a teljesség igénye nélkül szeretnénk választ adni.

-sörök leadása:

A sörök nagy részét már megkaptuk. Köszönjük, hogy megértettétek a kéréseinket és ennek megfelelően juttattátok el a palackokat hozzánk.  Néhányan még adósak a nevezéseikkel, aminek a leadására a holnapi nap még van lehetőségük. Utána már nem fogunk tudni nevezést elfogadni. Így akinél ez még hiányzik, az még a holnapi napon pótolja!

A program:

-A rendezvény a Legenda Pub–ban lesz (Hevesi Sándor tér 1 szám alatt, az Izabella és a Dob utca sarkán), mint ahogy ezt már jeleztük. A belépő 3000Ft-lesz, és 9 órakor nyitjuk a kapukat. A belépő tartalmaz egy tál babgulyást, illetve csapra verünk néhány kóstoló sört is. Továbbá a pontozás ideje alatt lesz néhány érdekes program. Az elsőt 10 órára terveztük és óránként lesz új témakör.

10h – Keresztplatformos sörfőzés – sörfőzést segítő, hasznos szoftverek (Izsó Péter)
11h – Sör: az egészség záloga? (Drajkó Zsombor)

ebédszünet

13h – Hogyan kezdtem el sört főzni (Németh Antal – Napalm, Katalin Cárnő)
14h – Hogyan legyek Gerilla (Róth Zoltán – Távoli Galaxis)
~17-18h Eredményhirdetés

Az eredményeket igyekszünk mihamarabb közzé tenni itt és az ismert weboldalakon is. Bármilyen kérdés esetén hívjatok minket, vagy üzenjetek a megszokott email címen: hazisorverseny@elsosor.hu

Néhány szó a versenyről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .