Az Elsősör egyesület pályázatot ír ki logók arculat tervezésére, jutalmazással.

Mivel 2019-től már két verseny kerül évente megrendezésre – a Nemzetközi verseny tavasszal illetve a Nemzeti (azaz csak Magyaroknak) verseny ősszel – szeretnénk elkerülni, hogy a két versenyt az emberek összekeverjék, ezért úgy döntöttünk, hogy a két verseny külön versenyoldalt, külön arculatot és különböző elnevezést is kapna.

Alapvetően két új logót szeretnénk a vállalkozó szellemű sörfőzőkkel megterveztetni, de ha valaki esetleg egy teljes arculatot tervezne szívesebben amit a verseny oldalakra is rá tudunk húzni az ne fogja vissza magát.

A két verseny logója nem teljesen két különböző logó kellene hogy legyen, hanem egy „logó pár” amely reprezentálja, hogy az egyik egy nemzetközi verseny logója a másik pedig egy nemzeti verseny logója; a két logó ne teljesen térjen el egymástól, de ha valaki ránéz mégis egyértelmű legyen, hogy melyik melyik versenyre utal.

A logók fel fognak tűnni az online tartamakban és kommunikációkban, de pólókon és molinókon is meg fognak jelenni, ennélfogva mindkét logóból szeretnénk egy színes illetve egy fekete fehér verziót is, tehát összesen 2×2 pályamunkát várunk.

A logóknak szöveget is tartalmazniuk kell.

A Nemzetközi versenylogóban a következő felirat jelenljen meg: „Házisörfőzők nemzetközi versenye – Magyarország”, illetve ugyanez bele kell hogy férjen angolul is: „Homebrewers International Competition – Hungary”

A Nemzeti verseny logójában a következő felirat jelenjen meg: „Magyar Házisörfőzők Versenye”. Itt ennek a rövidítését is szívesen látnánk a logóban megjelenni azaz az „MHV” feliratot.

A logók lehetnek bármilyen formájúak ebben nincsen megkötés.

– A pályázati munkák beadásának határideje:

2019. december 1. 20:00 óra.

– A pályázati munkákat a következő email címre várjuk:

logoterv@elsosor.hu

– A pályázati munkákat halandó ember által is könnyen megnyitható formátumokban várjuk (JPG,PNG,TIF….stb)

Ha valami nem tiszta akkor nyugodtan kérdezzetek erre a posztra reagálva.

Amennyiben az egyesület sikeresnek ítéli a pályázatot és lesz olyan pályamunka ami elnyeri a tetszésünket, akkor a nyertes pályázó jutalma:

– 24×0,33-as Balkezes egységcsomag

– 1db 1 napos BPBW jegy a 2020-as rendezvényre a nyertes által választott napra.

A pályázó elfogadja, hogy a beadott pályamunkák a beadástól pillanatától számítva az elsősör egyesület tulajdonát képezik és később a beadott pályamunkák bármilyen nemü megjelenése után nem támaszt semmiféle követelést.

Reméljük, hogy sokatoknak felkeltettük az érdeklődését, izgatottan várjuk a pályamunkákat. Tervezésre fel!

Elsősör egyesület.

******KREATÍV SÖRFŐZŐK FIGYELEM******