Kedves Nevező, Versenyző!

Az eredeti kiíráshoz képest további hasznos információkat szeretnénk adni neked.

Kapcsolattartó:

Bajkai Tibor
Tel.: +36 harminc 5521336
e-mail: t.bajkai kukac t-online.hu

Bármilyen a versennyel kapcsolatos felmerült kérdésre, bizonytalanságra, ha választ vársz és még nem kaptál. A telefonszám napközben elég foglalt, ezért inkább az e-mailt használd.

Nevezés helye, ideje:

A nevezett söröket és a nevezési díjakat leadni a következő címeken lehet, előzetes egyeztetés alapján:

 

Kovács József
cím: 1162 Budapest, Csömöri út 161., nyitvatartási időben: H-P 10-18, Sz.10-14
erre a címre postai úton is el lehet juttatni a nevezéseket

A nevezési díjak és a nevezett sörök legkésőbb a verseny előtt 48 órával jusson el a szervezőkhöz. Kérjük, hogy az elektronikus, vagy a papíros előnevezéssel könnyítsétek meg a tervezésünket. Köszönettel!

További információk:

A verseny helyszíne a Pirítós Pub 1075 Budapest, Kazinczy utca 52/c.

A verseny kezdete április 28. 9 óra. Várható befejezés, eredményhirdetés délután 3 óra.

Mindenkinek számítunk személyes részvételére. A helyszínen a Pirítós választéka rendelkezésre áll, a földszinten lehetőség van egymás megismerésére, tapasztalatcserére. Lesz néhány illusztris vendégünk is a szakmából, velük is találkozhattok.

Diszkréció

Sokatokban felmerülő kérdés, a rendezvény mennyire legális, lehet-e problémátok abból, ha neveztek, vagy személyesen megjelentek?

Az új jövedéki törvény a házi sörfőzést legalizálta évi 1000 liter erejéig idén januártól. A verseny szervezésére vonatkozóan a törvény, se a végrehajtási rendelete nem ad iránymutatást. Mi, a verseny szervezői az Európai Uniós elveket követve, azt gondoljuk, hogy ami nincs tiltva, azt szabad. A NAV-tól kapott előzetes információk alapján azt tudjuk, hogy elsősorban az értékesítésre fognak „rárepülni”. A házisör értékesítése minden körülmények között tiltott, így a rendezvényünkön is. Azt gondoljuk ezzel nem adunk okot a NAV-nak, hogy büntessen.

Mi rendezők vállaljuk a rendezvény, nevünkkel, arcunkkal.

Természetesen ezt nem várjuk el mindenkitől (nem mozgalom a rendezvény, hanem verseny), így ha jelzed, hogy szeretnéd megőrizni inkognitódat, ennek maximálisan eleget teszünk és garantáljuk neked, hogy csak az általad megadott „írói álnéven” fogunk szerepeltetni. Kérjük, hogy ez a név vállalható legyen számunkra is (ne legyen trágár, sértő, stb.)

Ha további felmerült kérdéseid vannak, a fenti elérhetőségek egyikén kérdezz bátran!

 

Várunk szeretettel

További információk a hazai versenyről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .