Sörbíráló képzés 2016!

A 2017-es verseny felkészüléshez idén egy ötalkalmas bírálói képzést
indítunk. Ennek ismertetőjét az alábbi linken tudjátok letölteni:

Bíráló képzés meghívó

2017-es verseny kategóriák

A 2017-es verseny kategóriáit a szavazás alapján határoztuk meg és egészítettük ki egy érdekességgel.

BJCP 2008 szerint
– 18 Belga erős ale (harmadik és utolsó év)
BJCP 2015 szerint
– 21B IPA spec.- Speciális IPA
– 24C Bier de Garde –
– 31A. Alternative Grain Beer – Alternatív alapanyagú sörök
– 23A. Berliner Weisse –
– (külön leírás szerint) Kuytbier,
Gerilla sörök (minden BJCP 2015 kategória szerint)

B. Subcategory: Dutch-Style Kuyt Beer Dutch Kuyts are gold to copper colored ale. Chill haze and other haze is allowable. The overall aroma character of this beer is grain emphasized with a grainy-bready accent. Hop aroma is very low to low from noble hops or other traditional European varieties. The distinctive character comes from use of minimum 45% oat malt, minimum 20% wheat malt and the remainder pale malt. Hop flavor is very low to low from noble or other traditional European varieties. Hop bitterness is medium-low to medium in perceived intensity. Esters may be present at low levels. Very low levels of diacetyl are acceptable. Acidity and sweet corn-like DMS (dimethylsulfide) should not be perceived. Body is low to medium. This style of beer was popular in the Netherlands from 1400-1550. Original Gravity (°Plato) 1.050-1.080 (12.4-19.3 °Plato) • Apparent Extract/Final Gravity (°Plato) 1.006-1.015 (1.5-3.7 °Plato) • Alcohol by Weight (Volume) 3.8%-6.3% (4.7%-7.9%) • Bitterness (IBU) 25-35 • Color SRM (EBC) 5-12.5 (10-25 EBC)

V. verseny előadásai

Az V. házisörfőző verseny előadásainak anyagait a következő linkeken tudjátok letölteni:

Elsosor-kategoriak
Micro sörfözdék London_elsosor
No_Chill_2016
Pontozás és 5 év
Söröspincék titkai – a klasszikus érlelt sörök nyomában1

2017-es verseny kategóriák – Szavazás

Szeretnénk kikérnénk a véleményeteket a jövő évi kategóriákat illetően. Az alábbi listából válasszátok ki azt a maximum 5 kategóriát, amiben szívesen indulnátok a következő alkalommal. A végleges kategóriák meghatározásánál figyelembe fogjuk venni, melyik kategória mennyire népszerű.

A jelenlegi szavazás már a 2015-ös BJCP szabályok alapján van kírva, kérlek nézzétek meg az alábbi címen elérhető teljes dokumentációt BJCP 2015 Eng . A dokumentum fordítása folyamatban van, amint magyar nyelven elérhető, azonnal közzétesszük az elsosor.hu oldalon.

A szavazást két hét múlva, április elsején zárjuk.

Milyen BJCP kategóriák legyenek a következő házisörfőző versenyen? - BJCP 2015 - 5 választás lehetséges -

  • 1A. American Light Lager (0%, 0 Votes)
  • 1B. American Lager (1%, 2 Votes)
  • 1C. Cream Ale (5%, 9 Votes)
  • 1D. American Wheat Beer (3%, 5 Votes)
  • 2A. International Pale Lager (1%, 1 Votes)
  • 2B. International Amber Lager (0%, 0 Votes)
  • 2C. International Dark Lager (0%, 0 Votes)
  • 3A. Czech Pale Lager (2%, 4 Votes)
  • 3B. Czech Premium Pale Lager (12%, 22 Votes)
  • 3C. Czech Amber Lager (2%, 4 Votes)
  • 3D. Czech Dark Lager (2%, 3 Votes)
  • 4A. Munich Helles (3%, 6 Votes)
  • 4B. Festbier (1%, 1 Votes)
  • 4C. Helles Bock (1%, 2 Votes)
  • 5A. German Leichtbier (0%, 0 Votes)
  • 5B. Kölsch (2%, 4 Votes)
  • 5C. German Helles Exportbier (0%, 0 Votes)
  • 5D. German Pils (2%, 3 Votes)
  • 6A. Märzen (5%, 10 Votes)
  • 6B. Rauchbier (4%, 7 Votes)
  • 6C. Dunkles Bock (3%, 6 Votes)
  • 7A. Vienna Lager (3%, 5 Votes)
  • 7B. Altbier (5%, 10 Votes)
  • 7C. Kellerbier: Pale Kellerbier; Amber Kellerbier (3%, 6 Votes)
  • 8A. Munich Dunkel (1%, 2 Votes)
  • 8B. Schwarzbier (1%, 2 Votes)
  • 9A. Doppelbock (2%, 4 Votes)
  • 9B. Eisbock (4%, 7 Votes)
  • 9C. Baltic Porter (7%, 12 Votes)
  • 10A. Weissbier (24%, 43 Votes)
  • 10B. Dunkles Weissbier (4%, 8 Votes)
  • 10C. Weizenbock (5%, 9 Votes)
  • 11A. Ordinary Bitter (4%, 7 Votes)
  • 11B. Best Bitter (5%, 9 Votes)
  • 11C. Strong Bitter (3%, 6 Votes)
  • 12A. British Golden Ale (2%, 4 Votes)
  • 12B. Australian Sparkling Ale (0%, 0 Votes)
  • 12C. English IPA (15%, 28 Votes)
  • 13A. Dark Mild (2%, 4 Votes)
  • 13B. British Brown Ale (1%, 2 Votes)
  • 13C. English Porter (14%, 25 Votes)
  • 14A. Scottish Light (1%, 1 Votes)
  • 14B. Scottish Heavy (2%, 3 Votes)
  • 14C. Scottish Export (2%, 4 Votes)
  • 15A. Irish Red Ale (7%, 13 Votes)
  • 15B. Irish Stout (10%, 18 Votes)
  • 15C. Irish Extra Stout (1%, 1 Votes)
  • 16A. Sweet Stout (5%, 9 Votes)
  • 16B. Oatmeal Stout (14%, 26 Votes)
  • 16C. Tropical Stout (2%, 4 Votes)
  • 16D. Foreign Extra Stout (3%, 6 Votes)
  • 17A. British Strong Ale (1%, 1 Votes)
  • 17B. Old Ale (2%, 4 Votes)
  • 17C. Wee Heavy (2%, 4 Votes)
  • 17D. English Barleywine (5%, 9 Votes)
  • 18A. Blonde Ale (1%, 2 Votes)
  • 18B. American Pale Ale (14%, 26 Votes)
  • 19A. American Amber Ale (3%, 6 Votes)
  • 19B. California Common (1%, 2 Votes)
  • 19C. American Brown Ale (0%, 0 Votes)
  • 20A. American Porter (1%, 1 Votes)
  • 20B. American Stout (3%, 5 Votes)
  • 20C. Imperial Stout (9%, 17 Votes)
  • 21A. American IPA (29%, 53 Votes)
  • 21B. Specialty IPA Belgian IPA ; Black IPA ; Brown IPA ; Red IPA ; Rye IPA; White IPA (21%, 39 Votes)
  • 22A. Double IPA (8%, 14 Votes)
  • 22B. American Strong Ale (1%, 2 Votes)
  • 22C. American Barleywine (5%, 10 Votes)
  • 22D. Wheatwine (2%, 3 Votes)
  • 23A. Berliner Weisse (5%, 10 Votes)
  • 23B. Flanders Red Ale (2%, 3 Votes)
  • 23C. Oud Bruin (1%, 1 Votes)
  • 23D. Lambic (2%, 3 Votes)
  • 23E. Gueuze (3%, 6 Votes)
  • 23F. Fruit Lambic (3%, 5 Votes)
  • 24A. Witbier (12%, 22 Votes)
  • 24B. Belgian Pale Ale (2%, 3 Votes)
  • 24C. Bière de Garde (21%, 39 Votes)
  • 25A. Belgian Blond Ale (1%, 2 Votes)
  • 25B. Saison (16%, 29 Votes)
  • 25C. Belgian Golden Strong Ale (3%, 5 Votes)
  • 26A. Trappist Single (0%, 0 Votes)
  • 26B. Belgian Dubbel (3%, 5 Votes)
  • 26C. Belgian Tripel (1%, 2 Votes)
  • 26D. Belgian Dark Strong Ale (1%, 2 Votes)
  • 27.HISTORICAL BEER Gose ; Kentucky Common ; Lichtenhainer ; London Brown Ale ; Piwo Grodziskie ; Pre-Prohibition Lager ; Pre-Prohibition Porter ; Roggenbier ; Sahti (6%, 11 Votes)
  • 28A. Brett Beer (8%, 14 Votes)
  • 28B. Mixed-Fermentation Sour Beer (2%, 4 Votes)
  • 28C. Wild Specialty Beer (1%, 2 Votes)
  • 29A. Fruit Beer (5%, 10 Votes)
  • 29B. Fruit and Spice Beer (3%, 5 Votes)
  • 29C. Specialty Fruit Beer (0%, 0 Votes)
  • 30A. Spice, Herb, or Vegetable Beer (6%, 11 Votes)
  • 30B. Autumn Seasonal Beer (1%, 1 Votes)
  • 30C. Winter Seasonal Beer (2%, 4 Votes)
  • 31A. Alternative Grain Beer (16%, 30 Votes)
  • 31B. Alternative Sugar Beer (1%, 1 Votes)
  • 32A. Classic Style Smoked Beer (1%, 1 Votes)
  • 32B. Specialty Smoked Beer (2%, 3 Votes)
  • 33A. Wood-Aged Beer (3%, 5 Votes)
  • 33B. Specialty Wood-Aged Beer (3%, 5 Votes)
  • 34A. Clone Beer (21%, 38 Votes)
  • 34B. Mixed-Style Beer (1%, 2 Votes)
  • 34C. Experimental Beer (4%, 7 Votes)

Total Voters: 182

Loading ... Loading ...

Verseny eredmények – 2016

Itt vannak az eredmények:

Schwarzbier

Roggen

Rauch

Mild

Gose

Gerilla

Belgian

AIPA

Verseny program: 2016.03.12

Verseny program:
2016.03.12

8:30 – megkezdődik a bírálás
10:00 – első előadás
11:00 – második előadás
12:00 – harmadik előadás
13:00 – negyedik előadás
14:00 – ötödik előadás
15:00 – címke design eredmény hirdetés
17:00 – házisörfőző verseny eredmény hirdetés
21:00 – koncert (külön belépővel; a hátsó teremben)

A versenyre a nevezés lezárult.

Sziasztok!
 
A versenyre a nevezés lezárult. Idén is jött szép számmal nevezés, úgyhogy a bírák komoly kihívás elé néznek.
 
Emlékeztetőül a leadási helyek (bővült a lista):
 
Beerodalom Sörszaküzlet
1085 Budapest, Kis Salétrom utca 2. Map Beerodalom SörszaküzletMap Beerodalom Sörszaküzlet
+3619500389
 
Bimbó Tamás
Kovács Ákos – Debrecen, Böszörményi út 6. Map Bimbó TamásMap Bimbó Tamás
+36309556827
*Munkaidőben, de telefonos egyeztetés szükséges
 
Legenda Sörfőzde Center
Budapest, Kövirózsa u. 8/c, 1163 Map Legenda Sörfőzde CenterMap Legenda Sörfőzde Center
+36209422747
 
Pintér Judit
ELSINCO Kft.: 1136 Bp, Pannónia u. 8. Map Pintér JuditMap Pintér Judit
+36202994272
*9-15 óra között, telefonos egyeztetés szükséges
 
Serfőző Tamás
Budapest, 1021 Hűvösvölgyi út 72. vagy Törökbálint Map Serfőző TamásMap Serfőző Tamás
+36705413089
*előre megbeszőlt időpontban és helyen. tamasserfozo@gmail.com
 
 
Az egyesületi tagoknak jár a nevezési kedvezmény, de erről és a további tudnivalókról még később adunk információt.

Nevezés időpont módosítás

A kiírással ellentétben a nevezést nem február 1-én kezdjuk meg, hanem előreláthatóan egy héttel később február 8-án.
Ennek oka, hogy egy új szoftvert szeretnék használni a regisztráció lebonyolításához, viszont a fejlesztők nem tették lehetővé több nyelv használatát (+keleteurópai karakter készlet!), így azt magunknak kell elékszítenünk.
Ehhez még egy kis időre szükségünk van, de hamarosan befejezzük ezeket a munkálatokat.
Amíg ezen dolgozunk kérjük szíves türelmeteket.
Amennyiben bármi kérdésetek van keressetek meg minket bátran.

V. házisörfőző verseny kiírás

Sziasztok,

felkerült a weboldalunkra az idei verseny kiírása:

V. HÁZISÖRFŐZŐK VERSENYE

 

 

3. Nemzetközi Házisörfőző verseny – Bulgária 2015

Kedves Barátaink,

A „3. Nemzetközi Házisörfőző verseny – Bulgária 2015” 2015. április 25.-én lesz megtartva Szófiában.

A verseny a „Halbite” brewpub-ban lesz. Cím: 13 Tri ushi Street ( 42°41’44.04″N, 23°19’0.64″E)

A következő kategóriákkal lehet indulni: Tovább »

2015 Horvátország

  1. Mead és Braggot kivételével minden BJCP 2008-szerinti stílust elfogadnak, de azok nem készülhetnek sűrítményből. Fekete IPA-t is lehet nevezni, amely kategóriának a leírását külön megadják majd.
  2. Kategóriánként csak egy sör nevezhető, de ezen a kikötésen kívül annyi sör nevezhetsz, amennyit csak szeretnél. Különböző sörök nevezhetőek ugyanazon kategóriának különböző alkategóriájába, például egy ember nevezhet egy Erős portert és egy Barna portert is, de 2 Erős portert nem.
  3. Minden nevezett sörből 3 üveggel kell eljuttatni, hogy ezek 33 vagy 50 cl-esek, az mindegy, de csak ezek a méretek az elfogadhatóak. A 33 és az 50 cl-es üvegek lehetnek vegyesen is, de 3 üvegnek mindenképpen meg kell lennie.
  4. A sörösüvegeknek mindenféle jelöléstől mentesnek kell lenniük. Nem lehet mintás üveg, nem lehet rajta logó, címke, valamint a koronazár sem tartalmazhat semmiféle jelölést. Ha mégis tartalmaz, akkor fekete filccel el kell takarni nevezés előtt.
  5. Minden üvegen rajta kell, hogy legyen az azonosító, befőzőgumival rögzítve. Befőzőgumi helyett ragasztó, ragasztószalag vagy drót nem fogadható el.
  6. A nevezés nevezési lap leadásával lehetséges, amit csak digitálisan lehet leadni. Az online regisztráció 2015. május 6-tól lesz elérhető a következő címen: http://www.pivarstvo.info/registration/ (Megj.: a honlapon május elsejét írnak)
    A nevezési lapot és az üvegekre rakandó azonosítókat a regisztrációs rendszerből kell kinyomtatni.
    Ezt a rendszert időben beüzemelik majd, és erről a pivarstvo.info oldalon, vagy emailben tájékoztatnak.
  7. A nevezés határideje 2015. május 30. Minden nevezett sörnek aznap este 8-ig meg kell érkeznie. Távoli nevezők külön engedéllyel a verseny napján (június 6.) reggel 8-ig leadhatják a söreiket, de ezt időben kell kérvényezniük, és engedélyt kell kapniuk rá. Ha nem kapják meg ezt az engedélyt, akkor minden május 30. után beérkezett sör után dupla nevezési díjat kell fizetni. Engedélyt a következő email-címen lehet kérni: (és itt nem írnak semmit)
  8. Semmilyen kereskedelmi forgalomban kapható sört nem fogadnak el.
  9. A söröket a következő címre kell eljuttatni: Magic Beer Room, Dr. Luje Naletilića 4, 10000 Zagreb. A nevezési díjat a sörök megérkezésekor kell fizetni, különben nem fogadják el őket. Távol élő nevezők esetében ez máshogy is megoldható, ehhez Andrej-jel kell beszélni: prvenstvo@gmail.com
  10. A kategóriák egyesítve lesznek bírálva, például valószínű, hogy az összes Porter az összes Porter ellen, az összes Stout az összes Stout ellen fog versenyezni. A bírák a söröket a nevezett kategória szerint fogják pontozni. Azaz ha egy Száraz stout megfelel a stílusjegyeknek, akkor nagyon jó pontokat fog kapni, míg egy Foreign Extra Stout, ami még ha jobb sör is, mint az előző, de egy Porter jegyeit hordozza magán, kevesebb pontot fog kapni.
  11. Ezt figyelem előtt tartva figyeljetek oda, hogy jó kategóriába nevezzétek a söröket. A nevezés után a sörök kategóriáit nem változtatjuk meg, abban a kategóriában lesznek bírálva, amelyekbe megtörtént a nevezés. Ha egy Imperial Stoutot Erős sötét belgaként nevezel, nagyon alacsony pontot fog kapni még akkor is, ha a sör jó.
  12. A nevezési díj sörönként 15 kuna vagy 2 Euró. Más valutát nem fogadunk el.
  13. A BJCP-nél bejelentett lesz a verseny, és a bírálat is aszerint zajlik. Minden bíráló át fog esni érzékszervi tanfolyamon. A bírálók nem bírálhatnak abban a kategóriában, amelybe neveztek sört. Vakon bírálunk, a bírák nem tudják, hogy kinek a sörét bírálják, szóval nyugodtan nevezz bármilyen sört, amelyről visszajelzést szeretnél kapni. A verseny remek lehetőség arra, hogy bírálatot kapjál a sörödről, amely segíti a további fejlődést. Csak az fogja tudni az értékelőlapok tartalmát, akinek te elmondod.
  14. A versenyzők már a verseny napján megtekinthetik a webes felületen a pontjaikat. A verseny után az értékelőlapokat beszkenneljük, és kiküldjük a versenyzőknek. Ez a folyamat néhány hetet igénybe fog venni.
  15. Az egyes egyesített kategóriák győzteseit az utolsó körben a legtapasztaltabb bírák választják ki. Például az IPÁ-kat három napon keresztül bíráljuk. Az egyes napok legtöbb pontot sörei jutnak be az utolsó fordulóba, ahol újra értékelve lesznek, amely kiadja majd a végső eredményt, de a korábbi pontszámokat már nem változtatják meg.
  16. Minden egyes egyesített kategória győztese versenybe száll a Best of Show címért, amit a verseny abszolút győztese fog megkapni.
  17. Érmet kap a Best Of Show cím nyertese mellett minden egyesített kategória 1., 2. és 3. helyezettje. Ezen kívül még lesznek díjak, de ezek közül a nehezek nem lesznek postázva.
  18. A versenyre látogató vendégek számára a belépődíj 70 kuna vagy 10 Euró per fő, amely segít fedezni a kiadásainkat. Más valutát nem fogadunk el. Ezek a díjak a május 30 előtti regisztráció és fizetés esetén érvényesek. Ezután a díj 90 kunára emelkedik. Ebben az évben a vendégek száma limitálva lesz, és a limit elérése nem áll módunkban több jegyet eladni. Vásárold meg időben a jegyet!

Tovább »

2016. évi verseny kategóriák

Sziasztok!

A 2016-os verseny kategóriái a következők lesznek:

4C Schwarzbier
11A Mild
15D Rozssör
14B AIPA
22A Klasszikus füstös sör
18 Belga
+1 Gerilla sör

 

Mint látjátok ismét lesz IPA, ami minden évben a legtöbb nevezést adja. Idén is nagyon népszerű kategória volt. Illetve a belga még két alkalommal lesz a kategóriák között, ahogy ígértük. Továbbá készülhetnek azok a házi sörfőzők is, akik a kisüzemi söreikkel szeretnének megmérettetni (lásd 2014-es kiírásunkat -gerilla kategória ).

Verseny előadások

Az alábbi linkeken tudjátok letölteni a verseny előadás anyagait:

11:00 A verseny lebonyolítása – Krulis

12:00 Sörgasztronómia otthon  – Pif

13:00 Kontrollált erjesztés  – Wrie

14.00 Sörkészítés KEG alapon – Syandras

 

IV. Házisörfőző verseny eredmények

A hétvégén sikeresen lezajlott a IV. Házisörfőzők Versenye. Erről később még fogunk egy összefoglalót közzé tenni. De addig is közzé tesszük az eredményeket:

Bécsi ászok

Kölsch

Ír vörös

Russian Imperial Stout

Amerikai IPA

Savanyított

Belga Erős Ale

Gerilla

Gratulálunk mindenkinek!

 

 

 

Vasárnapi program

A tegnapi nappal bezárólag 263 sörünk érkezett be. Ezzel hivatalosan lezártuk további sörök érkezését.
A mennyiség miatt kénytelenek voltunk szombaton is bírálni. Az AIPA és RIS kategóriák előzetesen  elbíráltuk. A két kategória végső helyezéseit vasárnap fogjuk eldönteni.

Vasárnap a bírálatok reggel fél kilenckor kezdődnek. A fanatikusokon kívüli vendégeinket 10 órától várjuk az Élesztőben (Tűzoltó utca 22.).

11 órától konferencia-sorozatot indítunk, melyeknek címeit és előadóit már korábban kiírtuk. Reméljük sikerült izgalmas témákat összeállítanunk és a fantasztikus előadóink elég hitelt fognak adni ahhoz, hogy minél többen meghallgassátok.

A nap során lesz még 3 meglepetés sör csapon, illetve vásárolható lesz csülkös babgulyás.

Belépő nincs, az Elsősör Egyesület tagjainak a sörkóstolás és a babgulyás ingyenes lesz.
Terveink és reményeink szerint az eredményhirdetésre 5 órakor fog sor kerülni. Ha nem, akkor sorry. 🙂
Izgalmas hétvége elé nézünk, reméljük minél többetekkel találkozunk majd személyesen.

Kérjük az egyesületi tagokat, hogy keressék meg a regisztrációs pultot, ahol át tudják venni a karszalagjaikat és az ebédjegyet.

ui.: Az aktuális tagkártyák kiosztására is sor fog kerülni, illetve új tagságikat is lehet majd a helyszínen szerezni.

Előadások a versenyen

A korábbi évekhez hasonlóan idén is szeretnénk lekötni a lelkes közönség figyelmét a sörhöz, sörfőzéshez kapcsolódó előadásokkal. Ezek rendszerint rövid (~15 perces) kis prezentációk. A végén természetesen lehetőség van ezeket közösen átbeszélni, kérdéseket feltenni.

Az előadások a következő időpontokban lesznek megtartva:

11:00 A verseny lebonyolítása – Krulis
12:00 Sörgasztronómia otthon – Pif
13:00 Kontrollált erjesztés – Wrie
14.00 Sörkészítés KEG alapon – Syandras

 

Az előadások anyagati a versenyt követően elérhetővé tesszük.
Találkozunk az Élesztőben!

 

Nevezés a IV. házisörfőzők versenyére

Néhány további információ a nevezéssel kapcsolatban:

 

Online nevezés:

http://reg.elsosor.hu
Ezen az oldalon fogadjuk a házisörfőző versenyre való regisztrációkat. A nevezéseket március 1-ig
lehet rögzíteni, ezután a regisztrációs oldalt zárjuk.

 

Leadási időszak: március 6-13.

– BeerOdalom; 1085 Budapest, Kis Salétrom u. 2.; +36 1 950 03 89

– Drajkó Zsombor; 1056, Havas utca 7.; Tel: 0630/3458427; Emil: zsombibacsi@hotmail.com

– Serfőző Tamás; 2.ker. Bölöni György 15/b. 07:00-09:30-ig vagy 20:45-22:00-ig. Illetve Törökbálint Tópark utca 1. Max City 10:00-20:00-ig. Előre egyeztetett időpontban. 06 70 541 3089

 

Egyéb kérdések: hazisorverseny@elsosor.hu

 

Slovak Homebrewing Star – 2014

2014-ben is nagyon szép eredményekkel térhettünk haza Szlovákiából a Hombrewing Star fesztiválról. A tíz kategóriában összesen körülbelül kétszáz sör mérkőzött meg a “csillag” idei használatáért. Az eredményhirdetés alatt többször is hallhattuk honfitársunk nevét; Kovács László (a Kaltenecker sörfőzde tulajdonosa) gratulációját ezúton is tolmácsolva tesszük közzé az eredményeket.

A teljes listát innen lehet letölteni: shs_2014_vysledky – PDF

Tovább »

2015-ben is lesz házisörfőzők versenye Magyarországon!

Az idei verseny a terveinknek megfelelően alakult. Szép számmal voltak jelentkezők, akik a sörüket megmérettették valamely kategóriában és újításként indítottunk egy kisüzemi kategóriát is.

Az eredményeket már korábban ismertettük, az idei Grand Champion, aki a vándorkupát is elragadta, aki egész évben viselheti a legjobb magyar házisörfőző címet: Kelemen Ottó. Tovább »

Egyesületi kedvezmény

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre több helyen fogadják el az egyesületi tagkártyát. Terveink szerint az elfogadó helyek számát folyamatosan fogjuk bővíteni, a legfrissebb listát az oldalsó ablakban találjátok meg. Jelenleg mindenhol 10% kedvezményre jogosult az, aki az egyesületi kártyát felmutatja.

Az aktuális lista a következő:

B.A.K. Hütte, Róbert Károly krt
Belgaco Belga sörök boltja, Lajos utca
Beerodalom
Hopfanatic Pub
Kézműves Csemege, Ráday utca
Legenda Sörfőzde Pub, Dob utca
Legenda Sörfőzde, Szlovák út
Léhűtő
Sörfőzők boltja – Olasz
Sörmanufaktúra Ganz utca

Események
  • Nincs esemény
AEC v1.0.4
BJPC felföltés